Yogurt konusuna el attim. Gunluk rutinim olsun yogurt mayalamak istiyorum. 1-2 denemem var ama istedigim gibi olmadigindan, ugrasmayi birakmistim..
Dun aksam, 12 gibi sutu kaynattim, seramik tencereye doktum. 25 dakika bekledim. Her 5 dakikada bir alarm kurdum :) Sanirim biraz daha beklemem gerekecek, parmagimi icerde tutabiliyordum ama yine de sicakti biraz..
Tahta kasik kullandim. Yogurdu mayaladim. Oda sicakliginda, 20-21 derece, ustunu cokca orterek sabah 7.30'a kadar bekledim..
Tutmustu ama biraz eksi ve suluydu :)
Nurturia'daki arkadaslar puf noktalar verdiler, uzmanlardan fikir ve oneri bekliyorum :)
Published with Blogger-droid v2.0.6
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder
Tariflerimize Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.
Lütfen Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşır mısınız?