Kış mevsiminin kendini hissettirmeye başladığı bu günlerde balkabağı , tarçın, zencefil, elma içeren tarifleri denemek için can atar oldum. Geçen haftalar da pasta yapmak için aldığım balkabaklarını amacına uygun bir şekilde değerlendirebildim nihayet.
Bu tarifin pandispanyası aslında rulo pasta yapımına uygun bir pandispanya. Hiç yağ içermiyor. çok yumuşak olduğu için kolayca şekil alabiliyor tabi şekli de çabuk bozulabiliyor.
Kopyalama daha doğrusu direkt tarif ve fotoğraf çalma ile ilgili problemlere çözüm bulamadığım için tarif kaldırılmıştır....
İlginize teşekkürler !!!
Kopyalama daha doğrusu direkt tarif ve fotoğraf çalma ile ilgili problemlere çözüm bulamadığım için tarif kaldırılmıştır....
İlginize teşekkürler !!!
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder
Tariflerimize Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.
Lütfen Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşır mısınız?